Hallinto.
Tekniikka.
Kiinteistövälitys.

Kokonais­valtainen,
johtaminen
ja isännöinti

Lähes 30 vuotta liikekiinteistöjen kattavaa taloudellista ja teknistä hallinnointia.

Oulun Toimitila tarjoaa manageerausta, mikä käsittää kiinteistöjen kattavan taloudellisen ja teknisen hallinnoinnin, saneeraukset sekä ylläpidon Oulussa sijaitseville asiakkaille. Palvelu käsittää myös liikekiinteistöjen välittämisen eli vuokraamisen ja myymisen.

Kiinteistö­automaatio manageeraus­palvelujen ytimessä

Selkeä käyttöliittymä käytännön tarpeisiin

Oulun Toimitilan toimitusjohtaja ja tekninen isännöitsijä Sami Perämäellä on lähes 20 vuotta kokemusta kiinteistöautomaation kehitystyöstä, minkä ansiosta tiedämme tarkalleen kuinka pienetkin muutokset ja hienosäädöt vaikuttavat kiinteistöön suuressa mittakaavassa.

Automatisoitu rakennustekniikka sekä työnohjausjärjestelmä että sähköiset pelastussuunnitelmat keskittävät toiminnot verkkoon ja ovat näin saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Jatkuvasti.

Automatisoitu rakennus­tekniikka

  • Sopivat olosuhteet, terve ja pitkäikäisempi kiinteistö, ei sisäilmaongelmia
  • Kulunhallintajärjestelmät
  • Ilmastointi, lämmitys, valot, energiaseuranta

Työnohjaus­järjestelmä

  • Itse kehitetty Tyyne-työnohjausjärjestelmä käytännön tarpeeseen
  • Työmääräykset kiinteistöjen käyttäjiltä
  • Automaattisesti ylläpidettävä huoltokirja

Kattava asiantunteva huolto- ja ylläpito-organisaatio

  • Kumppaniverkoston kautta käytössämme on kattava erikoisosaajaverkosto
  • Mm. ulkotyöt, lämmityshuollot, sähköliikkeet, pumppuhuollot ja pelastussuunnitelmat

Pelastusuunnitelmat

  • Sähköinen sekä aina ajan tasalla että saatavilla oleva pelastussuunnitelma - Peetu –pelastussuunnitelma
  • Lain muuttuessa suunnitelmapohjat päivittyvät nopeasti.

Tekninen isännöinti

Automatisoitu rakennus­tekniikka pitää kulut kurissa ja kiinteistön kunnossa. Ongelma­tilanteet selviävät nopeasti ja tehokkaasti. Hoidamme puolestanne kiinteistöjen teknisen ylläpidon, huollon ja korjauksen. Palvelu kattaa kaiken pelastussuunnitelmista ja kuntoarvioista rakennuttamiseen, urakoiden kilpailutukseen ja valvontaan.

Hallinnollinen isännöinti

Hoidamme viranomaismääräysten ja lainsäädännön noudattamisen, vuokrasopimukset, isännöintitodistukset, arkistohoidon, tiedotuksen, järjestyssäännöt ja yhtiöjärjestyksen.

Liikekiinteistöjen välitys

Tunnemme kohteemme läpikotaisesti, tiedämme tarkalleen minkälaisia käyttäjiä kohde kutsuu ja kuinka paljon energiaa se kuluttaa. Osaamme esittää kiinteistön vahvuudet juuri sen ansaitsemalla tavalla ja löytämään juuri sen sopivan ostajan. Palvelumme kattaa myös liiketilojen vuokrauksen.


Jätä huolehtiminen meille

Oulun Toimitila hoitaa kiinteistösi kattavasti.

Talous­hallinto ja kiinteistö­juridiikka

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kattavan taloushallinnon ja kiinteistöjuridiikan palvelut. Kirjanpito, laskutus, talousarviot, vuokrasuhteet, tilinpäätökset ja kirjanpidon raportit uusinta teknologiaa hyödyntäen. Hoidamme transaktiot, rakentamisen, kaavoitusasiat, maankäytön, vuokrasopimukset ja erilaiset muut sopimusasiat juridisesti kerralla oikein.

LVI-prosessien hallinta

Rakennus­automaatio­tekniikan avulla ylläpidämme kiinteistön LVI-prosesseja, joita voidaan säätää etäyhteydellä. Luja ja pitkäaikainen kokemuksemme rakennusautomaation kehittämisestä ja käytöstä tuo kiinteistöllenne merkittävän etulyöntiaseman viihtyvyydessä ja elinkaaren pituudessa. Hoidamme itse rakennusautomaation hallinnan, mikä ei ole oletus alallamme.

Liike­kiinteistöjen vuokraus ja myynti

Etsimme liiketiloihinne sopivat vuokralaiset ja pidämme olosuhteet juuri oikeina. Terve kiinteistö takaa viihtyisät vuokralaiset.

Kiinnostuitko?

tai laita sähköpostia
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jätä yhteydenotto­pyyntö